Oktobar mesec borbe protiv raka dojke-popust na ultrazvuk dojki

Cilj obeležavanja Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke je podstaći žene da se redovno javljaju na preventivne preglede, jer je to najbolji način da se bolest dijagnostikuje na vreme, a samim tim poveća i stepen izlečenja. Više od 90% slučajeva može se izlečiti ako se dijagnoza postavi u početnom stadijumu i ispravno leči. Petogodišnje preživljavanje je u tom slučaju iznosi oko 95%.
Rak dojke čini vodeći uzrok oboljevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj populaciji širom sveta. To je najčešći rak kod žena, kako u razvijenim tako i u manje razvijenim delovima sveta. Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, u svetu se godišnje registruje oko 1.670.000 hiljada žena obolelelih od ove bolesti, a oko 522.000 žena umre od ove bolesti svake godine.
Ova bolest preti sve većem broju žena, a tome doprinosi mala informisanost i neredovni pregledi.

Nephodno je da žene budu svesne značaja prevencije kada je ova bolest u pitanju, a prevencija podrazumeva redovne samopreglede, redovne preglede kod lekara, reagovanje na svaku uočenu promenu na dojkama i zdrav život - izbegavanje stresa, zdravu ishranu i bavljenje fizičkim aktivnostima.

Upravo iz tog razloga PERINATAL je odlučio da do kraja oktobra odobri POPUST NA ULTRAZVUK DOJKI.

Ultrazvuk dojki po ceni od 3300 ️dinara obavljaju:

  • dr Željka Jarić
  • dr Marijana Basta Nikolić
  • dr Dijana Nićiforović
  • dr Kristina Koprivica

Pozovite nas na  ☎️ 021 520 032, 021 529 716, 060 55 88 002

Ili dođite lično da zakažete svoj pregled na adresu - ilije Ognjanovića 10, Novi Sad