Kako funkcionise mrsavljenje u vasem centru?

Poštovana,

u okviru poliklinike Perinatal oformili smo Centra za regulaciju telesne težine i poremećaje ishrane.

Okupili smo tim stručnjaka različitih specijalnosti koji svako u svom domenu, doprinosi kvalitetnoj dijagnostici i lečenju osoba sa problemom telesne težine.

Tim Centra za regulaciju telesne težine čine:

  • Endrokrinolog, dr Dragana Ilić
  • Psiholog, Suzana Lalović Zekić
  • Nutricionista, Nadja Mrvaljević

Stručni tim klinike Perinatal induvidualnim, multidiscipliniranim, stručnim pristupom i timskim radom predlaže rešenja za regulaciju telesne težine. Ukoliko se odlučite da krenete sa procesom regulacije telesne težine ne morate da idete kod sva tri stručnjaka. U zavisnosti od Vašeg “problema” ili ako uopšte imate zdravstveni problem zakuzuje se pregled prvo kod endokrinola ili odmah  kod nutricioniste. Internista-Endokrinolog rešava probleme ukoliko je Vaš višak/manjak kilograma povezan sa zdravljem, psiholog u Timu je podrška pacijentu tokom tretmana ili je često psiha ta koja kod čoveka stvara problem težine (anoreksija, bulumija, prejedanje usled stresa). Nutricionista  je neophodan i neizbežan, ona Vam svake nedelje daje za tu sedmicu personalni jelovnik. Plaća se po obavljenom pregledu, pregled nutricioniste je 6000din, pregled endokrinologa je 3000din a psiholog je 3300din.

Svakom pacijentu se pristupa induvidualno i lekari su konstantnoj komunikaciji, sve rade timski, tako da ni je dan problem ili greška ne može da se podkrade. Smatramo da je period od 3meseca minimalan period gde možemo da očekujemo rezultate, što naravno opet zavisi od Vas, da li ste disciplinovani. Pregled kod nutricioniste traje oko sat ipo vremena, tada razgovarate, nutricionista Vas meri na specijalnoj vagi i daje Vam personalni jelovnik. U pitanju modifikovana ishrana, ne koriste se nikakvi preparati,niti lekovi i nema jo-jo efekta. Nutricionista na prvom mestu vodi računa o Vašem zdravlju i naspram toga pravi jelovnika posebno za Vas. Mnoge bolesti poput insulinske rezistencija, Hašimoto, hypotiroizam naš nutricionista je uspela je da reši ishranom i pri tome da smanji broj kilograma. Takodje,nas nutricionista je zavrsila prestizni univerzitet u London i trenutno je tamo i na doktorskim studijama. Svoj pregled možete zakazati na broj telefona 021 520032.

 

Srdačan pozdrav od Perinatal tima