Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/klinikaperinatal/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201
Klinika Perinatal
Pregled grudi

Pregled grudi

Kontrola reproduktivnog zdravlja žene kompletna je i pouzdana samo onda kada se u nizu pretraga obuhvate sve oblasti od kojih ono zavisi. Uz ginekologiju i endokrinologiju, visoko mesto zauzima i radiologija. Pre svega kada su u pitanju dijagnostičke metode za otkrivanje promena na dojkama.

U našoj klinici je moguće, osim ultrazvuka abdomena, a u okviru jednog pregleda, načiniti ultrazvučni pregled dojki (na aparatu poslednje generacije), kao i mamografiju, na najsavremenijoj opremi koja se koristi i u svetskim centrima za dijagnostiku oboljenja dojke. Upotreba ovih instrumenata podrazumeva najbezbednije (najmanje zračenje), najpreciznije (otkrivanje i najsitnijih detalja) i najpouzdanije snimanje.