Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/klinikaperinatal/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201
Klinika Perinatal
Vantelesna oplodnja

Vantelesna oplodnja

Postupak vantelesne oplodnje ne garantuje trudnoću, a da bi se postigao krajnji cilj, ponekad je potrebno proći kroz program i nekoliko puta. Uspešnost je za svaki par individualna i zavisi od mnogo faktora. Uspešnost se globalno gledajući kreće od 25% do 40% (mereno stopom začeća u jednom menstrualnom ciklusu), što znači da je rizik od neuspeha značajno veći od mogućnosti da se uspe (metoda je uspešnija nego spontano začeće u bilo kom reproduktivnom razdoblju života).

Najsavremeniji izveštaji IVF registra pokazuju da svega 5-13% embriona kao rezultat IVF - ET postupka ustvari postanu bebe. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj mogućnosti da zatrudnite već u prvom pokušaju.