Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/klinikaperinatal/public_html/wp-includes/functions.php on line 5312
Klinika Perinatal

Evropska nedelja prevencije raka grlića materice

Ove godine od 22. do 28. januara, obeleževa se Evropska nedelja prevencije raka grlića materice, a cilj je podizanje svesti žena o načinima prevencije o toj bolesti od koje se svake godine u našoj zemlji u proseku registruju 1.244 novoobolele žene, dok 482 žena izgubi život od te vrste raka.
Za tu bolest sa sigurnošću se zna da se svrstava u grupu najpreventabilnijih, ali, nažalost, Srbija se po umiranju od te vrste raka kod žena, nalazi na drugom mestu u Evropi, odmah posle Rumunije.
Klinika Perinatal pridružila se ovoj kampanji i apeluje na sestre, majke, ćerke, prijateljice, da u Evropskoj nedelji prevencije raka grlića materice razmišljaju o svom reproduktivnom zdravlju i da odvoje dan za zdravlje, kada će posetiti  lekara i iskoristiti neku od dostupnih mogućnosti prevencije, jer je rak grlića materice maligna bolest koja se može sprečiti.

Perinatal misli na vas, i ove nedelje obezbedio vam je 33% popusta na pregled kod dr Stojančić Borisa, koji obuhvata: Ultrazvuk, bris Papanikolau, Vaginalni bris.

dr boris stojancic dr Boris Stojančić